St-Feuillien
Saison
Grand Cru
Car d'OR
Grisette
Leon

DOWNLOAD


Saison from St-Feuillien

Als streekbier bij uitstek, kent Saison zijn oorsprong in de boerderij-brouwerijen in het zuiden van België. De Saison van de brouwerij St-Feuillien is een bier van hoge gisting, met nagisting op fles, en heeft een warme goudblonde kleur. Het bier heeft een aromatisch en genuanceerd karakter en een bittere afdronk. Een echte klassieker.

 

 

Saison
Saison
Saison
Saison
Saison
Saison

 

In 2009 en 2010 al werd Saison in Londen uitgeroepen tot World's Best Saison. Saison heeft jongstleden bronzen medaille gewonnen op de Australian Beer Awards 2011 in de categorie Belgian and French style Ales. In Atlanta, in de USA, behaalde diezelfde Saison zilver op de US Open Beer Championship, in de categorie Belgian Saison Ales. Saison heeft ook bronzen medaille gewonnen op Brussels Beer Challenge 2012 in de categorie Pale & Amber Ale : Saisonal/Saison.
In november 2015, onderscheidt de brouwerij St-Feuillien zich opnieuw tijdens de European Beer Star te Nuremberg. De brouwerij behaalt de zilveren medaille voor de Saison from St-Feuillien in de categorie "Belgian Style Saison".

 

image

 

BROUWERIJ ST-FEUILLIEN NV
Rue d'Houdeng 20 - 7070 LE ROEULX - BELGIË
tel. 064/31.18.18 - Fax 064/31.18.19 - info@st-feuillien.com